Are ostaa Kylmä 2000 Oy:n

Conficap-konserniin kuuluva talotekniikkayritys Are ostaa Kylmä 2000 Oy:n. Yritysoston ansiosta Aren kylmätekniikan asennus- ja huoltopalveluiden osaaminen laajenee.

– Uskomme kylmämarkkinan kasvuun tulevaisuudessa. Kylmätekniikka on osa-alue, joka vaatii erityisosaamista ja johon vaikuttavat muun muassa kiinteistöjen energiatehokkuusvaatimukset. Yhdessä olemme entistäkin vahvempi ja monipuolisempi toimija, toteaa Aren toimitusjohtaja Timo Kohtamäki.

Kylmä 2000 on perustettu vuonna 1987. Se on erikoistunut kaupanalan kylmäratkaisuihin. Yrityksen liikevaihto on 7 miljoonaa euroa. 

–On hienoa liittyä osaksi Area, joka alan johtavana toimijana tarjoaa meille mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme entistä laajemmin. Meille oli tärkeää saada omistaja, joka sitoutuu säilyttämään toiminnallemme tyypillisen ketteryyden, sanoo Juha Savolainen, yksi Kylmä 2000 Oy:n entisistä omistajista.

Kylmä 2000 Oy jatkaa toimintaansa omalla nimellään osana Are-konsernia. Solmittu yrityskauppa ei aiheuta henkilöstövaikutuksia tai muutoksia toimivaan johtoon.