Kuva: polygongroup.com/fi

Polygon ostaa Danotecin

Polygon on allekirjoittanut sopimuksen yrityskaupasta Suomessa Danotecin ostamiseksi. Danotec Oy on kiinteistövahinkojen korjaamiseen erikoistunut yhtiö, joka keskittyy palovahinkopalveluihin ja suurvahinkojen hoitamiseen. Yrityskauppa käsittää 35 henkilöä ja 8 miljoonan euron vuosittaisen liikevaihdon.

Kuva: polygongroup.com/fi

– Noudatamme strategiaamme ja jatkamme kasvuamme markkina-alueillamme toivottamalla jälleen uuden jäsenen tervetulleeksi kasvavaan Polygon-perheeseemme. Danotecin yrityskauppa vahvistaa markkinajohtajan asemaamme Suomessa sekä lujittaa ja mahdollistaa samalla kasvuamme suurvahinkojen hoidossa Pohjoismaissa. Olen iloinen uusista kollegoistamme Suomessa, sanoo Polygon Groupin konsernijohtaja Axel Gränitz.

Danotec toimii Etelä-Suomen alueella kahdesta toimipaikasta, Helsingistä ja Lahdesta.

– Danotecilla on erittäin hyvä maine palvelutoimittajana erityisesti suurissa projekteissa, ja se täydentää hyvin Polygonin suurvahinkopalvelujen tarjontaa Suomessa. Danotecin yritysosto vahvistaa markkinajohtajan asemamme palovahinkoliiketoiminnassa Etelä-Suomen alueella. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluita yhdessä uusien kollegojemme kanssa, sanoo Polygon Finland Oy:n toimitusjohtaja Tom Jaatinen.

– Odotamme innolla tulevaisuutta osana Polygon-konsernia. Yhdessä meillä on hyvät edellytykset jatkaa liiketoiminnan kehittämistä ja kasvaa suurten projektien toteuttajana, sanoo Danotecin toimitusjohtaja Heikki Mertaniemi

Molemmat Danotecin omistajat, toimitusjohtaja Heikki Mertaniemi ja johtaja Toni Rantala jatkavat yhtiön palveluksessa kaupan toteutumisen jälkeen.