Maija Jokela

Maija Jokela on Ramboll Finlandin uusi toimitusjohtaja

Diplomi-insinööri Maija Jokela on nimitetty Rambollin toimitusjohtajaksi Suomessa 1.9.2021 alkaen.

Maija Jokela

Tehtävässään Maija raportoi Ramboll-konsernin operatiiviselle johtajalle Mathew Rileylle, jonka vastuulla ovat Pohjoismaiden, UK:n ja Saksan liiketoiminnot.

─ Olen iloinen saadessamme Maijan kyvykkyydellä varustetun ammattilaisen osaksi Rambollia. Hän on ihanteellinen henkilö johtamaan ja viemään eteenpäin yhtiömme liiketoimintaa Suomessa, Mathew Riley sanoo.

Maija on työskennellyt Sweco PM:n toimitusjohtajana vuodesta 2014. Hän on toiminut koko työuransa rakennusalan konsultoinnissa ja johtanut myös suuria hankkeita ja asiantuntijatiimejä.

Maija on tunnettu rakennusalan vaikuttaja. Tällä hetkellä hän on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö SKOL:in hallituksen varapuheenjohtaja. Huhtikuun lopussa hänet nimitettiin Vuoden rakennusalan diplomi-insinööriksi Rakennusalan insinöörien liiton RIL:n toimesta.

─ On hienoa päästä osaksi Ramboll-perhettä. Kestävän yhteiskunnan rakentaminen vastuullisen liiketoiminnan kautta on minulle tärkeä asia, ja uskon yhteistyön voimaan. Monimuotoisena tiiminä voimme kehittää yhä parempia palveluja asiakkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin, Maija sanoo.