Aari Isännöinti Oy laajentaa toimintaansa uusille markkinoille

Aari Management Oy

Aari Isännöinti Oy laajentaa toimintaansa kiinteistöjen manageeraukseen perustamalla uuden tytäryhtiön, Aari Management Oy:n. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on 8.8.2017 nimitetty Tomi Siirilä sekä johtajaksi Tero Penttinen. Molemmat ovat myös uuden yhtiön osakkaita. Siirilä ja Penttinen ovat toimineet aiemmin johtotehtävissä Ovenia Oy:ssä.

”Olemme erittäin iloisia, että olemme saaneet uuden tytäryhtiömme johtoon alan kokeneet ammattilaiset”, toteaa Aari Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

”Uusi Aari Management Oy tarjoaa loistavan alustan rakentaa uudentyyppisiä, moderneja ja asiakkaidemme toiveiden mukaisia palveluja kiinteistöliiketoiminnan alueelle. Tulemme olemaan vahvasti kiinni alan digitaalisuuden kehittämisessä sekä toimimaan innovatiivisesti ja erittäin joustavasti”, lupaa Aari Management Oy:n toimitusjohtaja Tomi Siirilä.

Aari Management Oy:n pääkonttori sijaitsee osoitteessa Sentnerikuja 5, 00440 Helsinki. Samoihin tiloihin muuttaa myös Aari Isännöinti Oy 20.9.2017 alkaen.

Uutena toimialueena Tampere ja Pirkanmaa

Aari Isännöinti Oy avaa myös uuden toimipisteen Tampereella 4.9.2017 ja laajentaa näin toimintaansa Pirkanmaalle.

’’Laajentaminen Pirkanmaalle antaa meille paremmat mahdollisuudet palvella jatkuvasti kasvavaa asiakaskuntaamme entistä paremmin. Lisäksi toimenpide ovat linjassa kasvustrategiamme kanssa. Tulemme jatkossa rekrytoimaan lisää ammattilaisia’’, toteaa Aari Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

Aari Isännöinti Oy:n toimipiste, jossa toimii myös Aari Management Oy:n toimitusjohtaja Tomi Siirilä, sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Kauppakatu 16, 33210 Tampere.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää toimivaa ja turvallista elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua.