Kari Kauniskangas (vas.) ja Patrik Rautaheimo. Kuva: A-insinöörit

A-Insinöörit ja Elomatic yhteistyössä teollisuuden projekteihin

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiöt A-Insinöörit sekä Elomatic ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan yritykset tarjoavat kumppaneina kokonaispalveluita teollisuuden investointiprojektien suunnitteluun ja läpivientiin.

Kari Kauniskangas (vas.) ja Patrik Rautaheimo. Kuva: A-insinöörit

Yhteistyöllä halutaan yhdistää Elomaticin teollisuuden prosessien suunnittelu- ja projektijohto-osaaminen A-Insinöörien rakennustekniseen ja hankejohtamisen osaamiseen. 

– Teollisuuden investoinnit Suomeen ovat voimakkaassa kasvussa. Voimme yhdessä tarjota investointien toteuttamiseen vahvan asiantuntijakumppanin ja täyden palvelun kokonaisuuden, jolla asiakkaan oma työkuorma kevenee ja sopimusten hallinta helpottuu. Kun tiimit toimivat yhdessä useammassa hankkeessa, toimintatavat muokkautuvat asiakkaan eduksi, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas A-Insinööreistä sanoo. 

– Elomaticilla ja A-Insinööreillä on vuosien kokemus yhteisistä hankkeista teollisuuden asiakkaille. Investoinnit vihreään siirtymään lisäävät teollisuussuunnittelun kysyntää. Meillä on yhdessä erinomaiset valmiudet vastata tähän kysyntään hankekokonaisuudet kattavalla palvelutarjoamalla ja asiakaskeskeisellä toimintatavalla, toteaa toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo Elomaticilta.

A-Insinöörit ja Elomatic toteuttavat teollisuuden projektit kokonaisvaltaisena palveluna. Yhtiöt vastaavat yhdessä kaikesta investointiin tarvittavasta prosessien, laitosten ja rakennusten suunnittelusta, hankinnasta, toteutuksesta, valvonnasta ja johtamisesta asiakkaan kanssa sovitun laajuuden, budjetin ja aikataulun mukaan.  Sopimus mahdollistaa yritysten yhteistyön myös muiden konsulttikumppaneiden kanssa.