Kuva: Michal Jarmoluk, Pixabay

20 000 euroa tarjolla rakennetun ympäristön innovaatiolle

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuinen 20 000 euron apuraha on haettavissa syyskuun loppuun asti. Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla.

Kuva: Michal Jarmoluk, Pixabay

Tänä vuonna palkitsemisperusteissa painottuvat kestävä kehitys ja vastuullisuus, kiertotalous ja digitaalisuus. 

Vuonna 1994 perustettu Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö edistää terveellisiä, kestäviä ja tuottavia sisäympäristöjä tukemalla kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioiden tuotteistamista. 

Vuonna 2020 palkinnon sai bio- ja kiertotalouden asiantuntijayritys Apila Group ja vuonna 2019 Locia Solutions Oy, joka tarjoaa SaaS-pohjaisia ratkaisuja toimitila- ja palveluverkkojen ennakoivaan suunnitteluun.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön hallituksessa ovat mukana Business Finland, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy. Palkittavien yritysten valinnassa ovat mukana myös Talotekninen teollisuus ja kauppa ry,  Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. 

Palkinto luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 11.11.2021.