Kuva: YIT

YIT urakoi Levin eturinteiden yhteyteen toisen hankekokonaisuuden

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Cloudberry Development Oy:n kanssa Levin laskettelukeskuksen eturinteiden yhteyteen projektinjohtourakkana toteutettavasta kiinteistökokonaisuudesta. Icy Hot Levin -lomahuoneistojen kokonaisuuden toinen rakennusvaihe KKOy Levi Lingonberry on laajuudeltaan noin 6 200 bruttoneliömetriä. Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan arvoa julkisteta.

Kuva: YIT

Hankkeeseen kuuluu 41 chalet-huoneistoa, paritalo, pysäköintihalli sekä liiketila. Laajuuteen sisältyvät myös asukasvarastot sekä suksien säilytys- ja huoltotilat. Hulppeat huoneistot ovat pinta-alaltaan 55–173 neliötä. Toinen rakennusvaihe liittyy tiiviisti ensimmäiseen vaiheeseen ja noudattelee samaa upeaa arkkitehtuuria. Julkisivun verhoukseen on käytetty ekologista, huoltovapaata ja pitkäikäistä lämpökäsiteltyä puuta. Lomahuoneistoista löytyy harkittua ylellisyyttä ja avarista ikkunoista avautuu hienot tunturimaisemat.

– On ilo ja kunnia päästä tekemään tällaista hanketta Lapin tunturimaisemiin. Olemme hyvässä yhteistyössä hankkeen osapuolten kanssa kehittäneet erityisen ja kiinnostavan kokonaisuuden, joka täydentää ensimmäisen vaiheen kiinteistöjä, sanoi hankkeen projektipäällikkö Pekka Taskila YIT:stä.

Työt on aloitettu ja hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden 2025 syksyllä.