Kuva: Sustera

Raksystems on nyt Sustera

Uusi nimi ja strategia, tavoitteena laajeneminen useisiin uusiin maihin sekä liikevaihdon ja henkilöstömäärän kolminkertaistaminen.

Kuva: Sustera

Raksystems-konserni uudistaa strategiansa ja brändinsä ja muuttaa nimensä. Uusi nimi on Sustera Group. Suomessa tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa 50 miljoonasta eurosta 90 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärää 400 henkilöstä 600 henkilöön. Nimen ja brändin uudistamisen tavoitteena on tukea kasvua ja kansainvälistymistä ja yhdistää yrityskauppojen kautta tulleet yhtiöt yhtenäisen brändin alle.  

Sustera-konserni on johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija Suomessa ja Ruotsissa. Susteran palveluvalikoimaan kuuluvat kiinteistöjen tutkimukset ja kartoitukset, energia-, elinkaari- ja ympäristökonsultointi sekä projektit ja valvonta.  

– Haemme voimakasta kansainvälistä kasvua, ja vahva ja yhtenäinen konserni tukee tätä tavoitettamme. Raksystemsin juuret ovat Suomessa ja yritys on täällä tunnettu. Olemme kuitenkin hankkineet 16 yritystä Suomessa ja Ruotsissa viimeisen vuosikymmenen aikana ja on tärkeää, että luomme yhteisen brändin kaikille yrityksille, sanoo Sustera Groupin toimitusjohtaja Tuomas Qvick

Sustera-nimi tulee sanoista sustainable eli kestävä ja era eli aikakausi. Uuden brändin myötä kaikki nykyiset tytäryhtiöt Suomessa ja Ruotsissa ottavat käyttöön Sustera-nimen osana omaa nimeään. 

– Kaikki yhtiömme työskentelevät yhdessä, mikä hyödyttää myös asiakkaitamme. He saavat kaikki rakennusten elinkaaripalvelut yhdeltä tarjoajalta.