YIT Liettua Vilna
YIT Liettua Vilna

YIT on myynyt vilnalaisen toimistokiinteistön

YIT on myynyt Liettuan Vilnaan tämän vuoden loppuun mennessä valmistuvan Naujasis Skansenas Ž -toimistokiinteistön East Capital Real Estate AS -kiinteistösijoitusyhtiölle. Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkisteta.

Pian valmistuvan 5-kerroksisen toimistorakennuksen vuokrattava pinta-ala on 7550 neliömetriä. Sijoittaja ottaa haltuunsa nykyiset vuokrasopimukset ja huolehtii jäljellä olevan tilan vuokrauksesta.

– Pandemia ei ole vähentänyt laadukkaiden toimistotilojen tarvetta, vaan se on pikemminkin kannustanut vuokralaisia kiinnittämään entistä enemmän huomiota tilojen turvallisuuteen, viihtyisyyteen ja muunneltavuuteen. Kohdetta on alusta alkaen kehitetty tavoitteena luoda lisäarvoa vuokralaisille ja olemme tyytyväisiä hyvin sujuneeseen prosessiin ja lopputulokseen, sanoo YIT Liettuan toimitusjohtaja Kęstutis Vanagas.

Kiinteistö täyttää A+ -energialuokan vaatimukset, ja sille haetaan BREEAM-ympäristösertifiointia. Rakennuksen alla on pysäköintihalli, jossa on sähköautojen latauspisteet ja polkupyörävarasto.