Kankaan Arkki, ulkokuva

YIT myy Kankaan Arkin Erikoissijoitusrahasto Aktialle

Kankaan Arkki, ulkokuva

7-kerroksisen Kankaan Arkin kokonaispinta-ala on reilut 7000 neliötä, joista on vuokrattu lähes 80 prosenttia. Uudet toimitilat ovat muunneltavaa monikäyttötilaa. Erityishuomiota on kiinnitetty sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä tilojen toiminnallisuuteen. Nykyaikaiseen toimistotaloon sijoittuvat muun muassa Accountor, Juvenes, Monetra, Yritystehdas ja YIT.

”Jyväskylä on kehittyvä yliopistokaupunki keskellä Suomea. Kankaan Arkin sijainti Jyväskylän vahvasti kehittyvällä alueella sekä sen ominaispiirteet vuokralaisineen antoivat meille hyvät edellytykset lähteä hankkeeseen mukaan. Kohteen antama pitkäaikainen vuokrakassavirta jakaantuneena usealle luotettavalle vuokralaiselle tukee erinomaisesti toimitilarahastomme tavoitteita pitkällä aikavälillä. Kohde on näin ollen erinomainen täydennys kiinteistösalkkuun. Uskomme vahvasti Kankaan Arkin tulevaisuuteen”, sanoo Jukka Sjösten Aktiasta.

Kankaan Arkkiin sijoittuville yrityksille on tarjolla Kankaan alueella erilaisia palveluita kuten yhteiskäyttöautot sekä yhteiskäyttöiset neuvottelutilat. Sisääntuloaulassa on lounasravintola, jonne on pääsy myös alueen asukkailla ja vierailla.

”Kankaan alueelle on kaivattu pitkään uudenaikaista toimitilaa, ja alueen yritysten kiinnostus on ollut vahvaa. Eikä ihme, sijainti on yrityksille ja työntekijöille hyvä, Jyväskylän keskustan välittömässä läheisyydessä mutta luonnonkauniissa ympäristössä”, sanoo Marjaana Nissilä-Ryytty YIT:ltä.

Kankaan Arkki sijaitsee entisen Kankaan paperitehtaan alueella, vanhan paperitehtaan kyljessä Tourujoen rannassa. Vanha tehdasmiljöö ja modernit toimitilat muodostavat kiinnostavan ja viihtyisän kokonaisuuden, jossa nykyaikainen tilateknologia yhdistyy historiaan.