YIT myi Tammelan stadionin liiketilat Terrieri Kiinteistöille

YIT on myynyt Tampereen Tammelan stadionin liiketilat S-Pankki Pääomarahastot Oy:n hallinnoimalle Terrieri Kiinteistöt -rahastolle. Myytävien tilojen pinta-ala on yhteensä 3300 neliömetriä. Hanke valmistuu marraskuussa 2023.

Tammelan Stadion -hanke toteutetaan Tampereen kaupungin kanssa integroituna projektitoteutuksena. Kokonaisuuteen kuuluvat jalkapallostadion, viisi asuinrakennusta sekä liike- ja pysäköintitiloja.

YIT toteuttaa stadionin kellaritasoon sijoittuvat kauppakeskus-, pysäköinti- ja aputilat. Liiketiloihin tulee vuokralaiseksi muun muassa Kesko, joka vuokraa 2500 neliön kokoisen tilan K-ruokakaupalle. 

– Tammelan stadionin sijainti on erinomainen ja alueella on erityinen paikka tamperelaisten sydämissä. Näemme Tammelan seudussa paljon potentiaalia ja olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana kehittämässä aluetta, Terrieri Kiinteistöjen rahastonhoitaja Eero Ojala sanoo.

– Valmistuttuaan alue on poikkeuksellinen yhdistelmä vapaa-ajan toimintoja, urheilua, palveluja, pysäköintiä sekä asumista kaupungin ytimessä, YIT:n talonrakentamisen Tampereen yksikön johtaja Janne Korja toteaa.

YIT toteuttaa myös hybridikorttelin Kalevan puistotien puoleiset kolme asuinrakennusta, joista on sisäyhteys rakennettavaan liikekeskukseen.