Kuva: mitta.fi

WSP:n laboratorioliiketoiminta siirtyy Mitta Oy:lle

Mitta Oy on ostanut WSP Finland Oy:n laboratorioliiketoiminnan. WSP:n FINAS-akkreditoidut laboratoriot Jyväskylässä ja Oulussa tarjoavat laboratoriopalveluja rakennuksen koko elinkaarelle. 

Kuva: mitta.fi

Oulun haitta-aine- sekä betonilaboratorio tarjoaa rakennusmateriaalien asbesti- ja haitta-aineanalyysejä, mineraalivilla- ja pölynkoostumusanalyysejä sekä betoni- ja maa-ainesanalyysejä. Jyväskylän sisäilmalaboratorio tuottaa sisäilman laatuun ja rakennusmateriaaleihin liittyviä laboratoriopalveluja. WSP tarjoaa jatkossa projektiensa laboratoriopalveluita yhteistyössä Mitan kanssa.

– Uskomme asiantuntijoidemme löytävän hyvän paikan Mitasta. Pystymme hyödyntämään Mitan palveluita korjaus- ja muissa suunnitteluprojekteissamme kuten omaa laboratoriotamme tähänkin saakka, sanoo Talo & Teollisuus -sektorin johtaja Jarkko Salmenoja WSP:ltä.

– Ostettu liiketoiminto vahvistaa entisestään Mitan laboratoriopalveluja, joka on yksi Mitan neljästä toimialasta mittauksen, maaperätutkimuksen sekä ympäristö- ja monitorointipalvelujen rinnalla. Kaupan myötä siirtyvän henkilöstön asiantuntijuus yhdistettynä Mitan ammattilaisiin valjastaa nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajempia ja parempia palveluratkaisuja. Asiakkaan suuntaan tutut vastuuhenkilöt pysyvät samoina. Odotan innolla alkavaa yhteistä matkaa, sanoo toimitusjohtaja Aki Puska Mitta Oy:stä.