Teemu Sillvan (vas.), Mikko Roininen ja Mikko Pouta.

Wavin Finlandilla nimityksiä uuteen liiketoimintaan ja asiakaspalveluun

Wavinin uusi sisäilmaston hallintaratkaisu on Indoor Climate Solutions (ICS). Sitä tukemaan ja tiivistämään yhteistyötä valittujen sidosryhmien kanssa on tehty kolme nimitystä: Business Development Manageriksi Teemu Sillvan, Indoor Climate Solution (ICS) Manageriksi Mikko Roininen sekä Keski-Suomen avainasiakaspäälliköksi Mikko Pouta.

Teemu Sillvan (vas.), Mikko Roininen ja Mikko Pouta.

Mikko Roininen kertoo, että kokonaisvaltaiseen sisäilmaston hallintaan on jo olemassa keskitettyjä automaatiojärjestelmiä, mutta niiden onnistunut käyttö on vielä valitettavan harvassa. 

– Tavoitteenamme on, että saisimme eri talotekniset järjestelmät toimimaan hyvin yhdessä ja yleisesti parannettua rakennusten lämmitys- ja jäähdytysenergian sekä ilmanvaihdon energiatehokkuutta edistyksellisillä säätöjärjestelmillä ja laadukkailla lopputuotteilla, Roininen kertoo.

– Isoin muutos on, että enää ei riitä, että tarjoamme tuotteita, vaan meidän täytyy pystyä auttamaan asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan. Välillä tämä tarkoittaa, että meidän täytyy ymmärtää asiakkaamme ongelma tai mahdollisuus, vaikka asiakkaamme ei vielä itse olisi tätä havainnut. Tavoitteenamme on loppupeleissä tarjota turvallisempia, kilpailukykyisempiä, kustannustehokkaampia ja pitkäikäisempiä ratkaisuja yhteistyöllä, kertoo Wavin Finlandin myyntijohtaja Tony Äijö.