As Oy Tampereen Nyöri 1. Kuva: VRP Rakennuspalvelut Oy

VRP Länsi-Suomi Oy urakoi Tampereen Lamminpäähän vuokra-asuntoja

Y-Säätiö rakennuttaa Lamminpään asuinalueelle 59 uutta vuokra-asuntoa. Osoitteessa Nauhatehtaanraitti 5 sijaitseva kahdeksankerroksinen kiinteistö tarjoaa asumista moderneilla keittiö- ja makuuhuoneratkaisuilla. Asunto Oy Tampereen Nyörin KVR-urakoinnista vastaa VRP Länsi-Suomi Oy.

As Oy Tampereen Nyöri 1. Kuva: VRP Rakennuspalvelut Oy

Kohteen rakentaminen alkaa toukokuussa ja se valmistuu arvion mukaan syyskuussa 2025. Kiinteistöön rakennetaan erilaisia asumisvaihtoehtoja yksiöistä perheasuntoihin. Tämä mahdollistaa monipuolisen vuokra-asumisen elämän eri vaiheissa.

VRP Länsi-Suomelle KVR-urakka on yhtiön strategisia tavoitteita tukeva innostava osa vuoden 2024 tekemistä.

– Toteutusorganisaatiomme vankka kokemus sekä sitoutuneisuus hyvän rakentamiseen vievät pitkälle tässäkin projektissa. Yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Y-säätiön kanssa nyt aloitettava hanke tukee strategisten tavoitteidemme saavuttamista ja antaa uskoa tulevaan asuntorakentamisessa vallinneen hiljaisemman ajan keskellä, kertoo VRP Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Tomi Häikiö.

Rakennettavien 59 ARA-rahoitteisen vuokra-asunnon vuokraamisesta vastaa Y-Säätiön omistama M2-Kodit. Kaikki Y-Säätiö-konserniin kuuluvan M2-Kotien vuokratalot ovat vuokrasäänneltyjä ARA-kohteita. Tämä tarkoittaa, että asukasvalinnoissa noudatetaan tarveharkintaa ja varallisuusrajoja, jotta varmistetaan oikeudenmukainen ja tasapuolinen vuokra-asuntojen saatavuus.

– Uudiskohteissamme yhdistyvät ekologisuus, kohtuuhintaisuus ja yhteisöllisyys. A-energialuokituksen ja oman aurinkovoimalan ansiosta asuminen on ympäristöystävällistä ja energiatehokasta. Y-Säätiön tavoitteena on rakennuttaa kohtuuhintaisia asuntoja, tarjoten näin kaikille mahdollisuus viihtyisään ja laadukkaaseen asumiseen, kertoo Y-Säätiön rakennuttamisjohtaja Pekka Kampman.