Kuva: Bravida

Bravida ostaa Vesi-Vasa Oy:n

Bravida ostaa suomalaisen Vesi-Vasa Oy:n ja laajentaa näin LVI-talotekniikan, teollisuus­putkistojen ja sammutus­laitteistojen tarjontaansa Satakunnan alueella. Ostettavalla yrityksellä on noin 40 työntekijää ja sen liike­vaihto on noin 10 miljoonaa euroa.

Kuva: Bravida

Vesi-Vasa on vuonna 1984 perustettu LVI-alan yritys, joka tekee LVI-talotekniikan, teollisuus­putkistojen ja sammutus­laitteiden asennuksia, huoltoa ja kunnossapito­töitä. Yritys toteuttaa vastuullisesti niin pieniä kuin suurempiakin LVI-töitä omakoti­taloista teollisuuden hankkeisiin.

– Olemme erittäin iloisia, että saamme yritys­kaupan myötä osaamista niin talo­tekniikan kuin teollisuuden tarpeisiin myös Satakunnan alueella. Yritys­kauppa tukee strategiaamme laajentua alueellisesti Suomessa ja samalla se vahvistaa asiakas­tarjoamaamme. Toivotan Vesi-Vasa Oy:n asian­tuntevan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

– Kasvava liiketoiminta ja muuttuva toiminta­ympäristö vaativat tulevaisuudessa vahvaa osaamista toimi­alalta ja osana Bravidaa pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin. Voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja olla erinomainen työnantaja ammatti­taitoiselle ja luotettavalle henkilö­kunnallemme, sanoo Vesi-Vasa Oy:n toimitusjohtaja Jani Vainio

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta kesäkuussa 2024.