Vetrospace toimittaa 200 viruksetonta huonetta yhdysvaltalaiselle pankille

Vetrospacen toimitusjohtaja Jouko Urpolahden mukaan tilaukseen kuuluu yli 200 patentoitua Vetrospace-tilaa, muun muassa 140 viruksetonta puhelintilaa ja kokoustiloja, joissa on patentoitu Vetrospace CME -tekniikka.
– Tilaus on merkittävä päänavaus Yhdysvaltojen markkinoille. Tilaaja lukeutuu maailman suurimpiin rahoitusalan konserneihin, sillä on yli 90 miljoonaa asiakasta, Urpolahti sanoo. Puhdastilamoduulit asennetaan pankin Texasissa sijaiseviin uusiin toimitiloihin.
– Amerikkalaisyhtiön johto tutustui Vetrospace-tiloihin tammikuussa 2020 New Yorkissa sijaitsevassa näyttelytilassamme. Vetrospacen ylivoimainen tekniikka ja laatu vakuuttivat vierailijat välittömästi ja yhteistyö aloitettiin saman tien,  Urpolahti kertoo.
Vetrospace on kehittänyt turvallisia, viruksettomia huoneita kohta vuoden. Yrityksen mukaan niissä pystytään erikoistekniikan avulla hävittämään ilman ja pintojen epäpuhtaudet, myös virukset. Huoneita valmistetaan Turun lähellä Littoisissa.
– Yhdysvalloissa on tälläkin hetkellä meneillään asennustyöt jo aikaisemmin marraskuussa 2020 tilatun USA:n valtion projektin tiimoilta. USA:sta onkin tulossa tärkein vientimaamme, Urpolahti toteaa.