Kuva: efterklang.org

Vahanen-Halme Acoustics osaksi ruotsalaista Efterklangia

Vahanen-yhtiöt liittyi osaksi suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRYä vuoden 2022 alussa. Sen myötä Vahanen-Halme Acoustics Oy on 1.5.2022 lähtien osa ruotsalaista Efterklang, part of AFRY -konsulttitoimistoa.

Kuva: efterklang.org

Yli 140 työntekijän akustiikkakonsulttitoimisto Efterklang tarjoaa akustiikan, tärinän hallinnan, melun ja äänisuunnittelun palveluita maailmanlaajuisesti kaikenkokoisiin hankkeisiin ja kaikilla toimialoilla. Efterklang oli aiemmin nimeltään ÅF Sound & Vibration. Uusi Efterklang-brändi otettiin käyttöön, kun ÅF Pöyrystä tuli AFRY marraskuussa 2019. 

– On hienoa päästä toivottamaan uudet kollegat osaksi työyhteisöämme ja perustamaan Efterklang Suomeen. Vahanen-Halme Acousticsin vahva perintö rakennusakustiikan parista auttaa meitä tavoitteessamme kehittää koko akustiikan ja äänisuunnittelun alaa, sanoo Efterklangin toimitusjohtaja Zlatan Idnert.

– Vahanen-Halme Acoustics on luotettu akustiikka-alan asiantuntija Suomessa, ja olemme nyt iloisia, kun pääsemme yhdistämään voimamme Efterklangin ja sen laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Yhdistyminen mahdollistaa meille tarvittavat resurssit ja osaamisen kasvaaksemme edelleen akustiikka-alalla Suomessa. Uusiin mahdollisuuksiin tarttuminen vaatii yhteistyötä yli rajojen, ja Efterklang pystyy palvelemaan asiakkaita joko itsenäisesti tai osana monialaista tiimiä, sillä hyvä yhteistyö AFRYn (aiemmin Vahanen) eri yksiköiden kanssa jatkuu, sanoo Efterklangin Suomen maajohtaja Ville Veijanen.