Kuva: Onninen

Uusi ammattilaisten OnnShop-verkkokauppa otettiin käyttöön

Kuva: Onninen

Verkkokauppaa on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja ensimmäiset
heistä alkoivat käyttää OnnShopia päivittäisenä työvälineenään toukokuun lopussa.

Uusi verkkokauppa on avoin kaikille verkkoselailijoille, joten kuka tahansa voi helposti
tutustua Onnisen tuotevalikoimaan. Hintatietojen tarkastelu ja tuotteiden tilaaminen
edellyttävät verkkokauppaan kirjautumisen.
Verkkokauppa kattaa yli 90 000 tuotteen valikoiman, ja valikoima kasvaa edelleen.
Mukana on entistä enemmän tuotteita myös Onnisen varastovalikoiman ulkopuolelta.
Uusi OnnShop tarjoaa runsaasti ammattilaisten tarvitsemaa tuotetietoutta, ja tehokas tuotehaku opastaa oikeisiin valintoihin. Tarvittavien tuotteiden ja mahdollisten vaihtoehtojen kuvat, tekniset tiedot, mitat sekä saatavuus ovat kätevästi listattavissa vertailuja varten.
– Olemme rakentaneet täysin uuden, entistä paremman asiakaskokemuksen tarjoavan OnnShop-verkkokaupan. Tuplatun tuotevalikoiman, entistä kattavampien tuotetietojen ja vaivattoman ostokokemuksen ansiosta asiakkaillemme jää enemmän aikaa työntekoon, asiakkuus- ja markkinointijohtaja Akseli Summa valaisee.
OnnShopin kehitystyö jatkuu asiakkaiden tarpeiden pohjalta ja yhdessä heidän kanssaan
myös tästä eteenpäin. Teknisestä kehityksestä vastaa pääosin K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan Center of Excellence -kehitystiimi, minkä ansiosta uudistuksia voidaan viedä läpi entistäkin joustavammin.
TIETOA ONNISESTA:
Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.