Kuva: NCC

As Oy Momentumin rakentaminen alkamassa

Kuva: NCC

Rakennushanke käsittää kahden asuinkerrostalon sekä kahteen kerrokseen sijoittuvan autopaikoituksen rakentamisen. Hanke sisältää myös yhteisen piha-alueen. Kerroksia kulmatalossa on 9 ja pihatalossa 8.

Rakentaminen alkaa lokakuussa 2017.

– Kupittaanpuiston hanke on pitkän ja luottamukseen perustuvan asiakassuhteen tulosta. Projekti on meille erittäin merkittävä ja on hienoa päästä toteuttamaan hanketta yhteistyössä Auratumin kanssa, rakennuspäällikkö Hannu Salomaa NCC:ltä kertoo.

– Kupittaanpuisto alueena ja uusi kohteemme As Oy Momentum on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja asunnoista suurin osa on jo myyty. Odotukset ovat korkealla, ja uskomme että yhteistyössä NCC:n kanssa pystymme taas vastaamaan niihin, johtaja Petri Reunanen Auratum Asunnoista toteaa.


NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan. Hankkeet sijaitsevat keskeisillä ja arvostetuilla paikoilla ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen. Turussa Auratum Asuntojen hankkeita on Turussa Kupittaan alueella ja ydinkeskustassa, sekä Helsingissä Lauttasaaressa, Kaartinkaupungissa, Tähtitorninmäellä, Munkkiniemessä ja Taka-Töölössä.