Kuva: Timo Nurmi/Tuusulan kunta

Tuusulan Monio on vuoden työmaa

Rakennuslehti on palkinnut Tuusulaan nousevan lukio- ja kulttuuritalo Monion vuoden 2022 työmaana. Valinta julkistettiin Finnbuild-messuilla 5.10.2022.

Kuva: Timo Nurmi/Tuusulan kunta

– Ponnistelumme yhdessä urakoitsijan kanssa ovat nostaneet meidät kärkikaartiin parissa vuodessa, Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä toteaa.

Tuusulan kunta ja sen tilapalvelut vastaavat kokonaisurakkana toteutettavan Monion suunnittelusta. Lujatalolla on kokonaisvastuu urakasta.

– Olemme onnistuneet rakennushankkeen ja työmaan ammattitaitoisena ja johdonmukaisena tilaajana. Rakentamisen alkaessa Monio oli Tuusulan suurin investointi ja yksittäinen rakennuskohde, mutta kokoluokastaan huolimatta hanke on edennyt aikataulussaan, budjetissaan ja laadukkaasti, Tuusulan tilapalvelupäällikkö Mikko Simpanen kertoo.

Hirsiseinäisen ja pitkälti puurakenteisen Monion harjannostajaisia vietettiin 26.syyskuuta, ja tilat valmistuvat syksyksi 2023.

Rykmentinpuistoon rakentuvan Monion katon alle muuttavat Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu ja Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto.