Onninen Express
Kuva: express.onninen.fi

Turun Skanssiin Onninen Express -ketjun 52. myymälä

Turun K-Rauta Skanssin yhteyteen avataan uusi Onninen Express -myymälä maanantaina 5. maaliskuuta. Kokonaisuus helpottaa alueen yritysasiakkaiden asiointia, kun molempien myymälöiden palvelut ovat käytettävissä samalla käynnillä.

Onninen Express
Kuva: express.onninen.fi

”Myymälän sijainti on hyvä, pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan Turun itäistä ja keskustan aluetta. Ennestään Onninen toimii Turussa Fiskarsinkadulla. Kaupungin palvelut paranevat edelleen, kun siirrymme sieltä huhtikuussa avattavaan uuteen moderniin Onninen Mega Express -myymälään, joka rakennetaan entisen K-Rauta Orikedon tiloihin”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Kimmo Huttunen kertoo.

Onninen Express -myymälä sijoittuu K-Rauta Skanssin ammattiasiakkaille suunnatun Pro Centerin viereen. Yritysasiakkaita Express-myymälässä palvelee yhdeksän ammattilaisen henkilökunta. Tilaa myymälässä on noin 900 neliömetriä, ja sen valikoimassa on noin 6 700 nimikettä LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten päivittäin tarvitsemia tuotteita.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja nopean ostosreissun: rakennustarvikkeet, rautakauppatuotteet sekä Onnisen tekniset tuotteet saman katon alta niin, että aikaa jää enemmän työntekoon. Uudistimme kaupan kokonaan. Panostimme voimakkaasti kaupan ja ulkomyymälän uudistamisessa asioinnin nopeuteen. Kaikki yritysasiakkaat ovat tervetulleita ostamaan niin K-Raudan kuin Onnisenkin tuotteita. Myös K-Raudan kuluttajamyynnissä näkymät ovat erittäin hyvät alueella ja uudistettu myymälä selkeyttää asiointia ja parantaa palvelua”, K-Rauta-kauppias Juha Huunonen sanoo.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 52 Turun Skanssin myymälän avauduttua.