Vasemmalla Parma Oy:n talousjohtaja Seppo Perkkiö, Tommi Heikkinen ja Juha Rämö. Kuva: Parma Oy

Parma osti Koskela Consulting Oy:n liiketoiminnan

Vasemmalla Parma Oy:n talousjohtaja Seppo Perkkiö, Tommi Heikkinen ja Juha Rämö. Kuva: Parma Oy

Parman kanssa pitkään yhteistyötä tehneen toimiston henkilöstö siirtyy Parman palvelukseen. Yrityskauppa tukee Parman strategista päämäärää tehdä omaan tuotantoon liittyvä suunnittelu kokonaan itse vuonna 2020.

Koskela Consulting Oy on jännebetonirakenteisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, joka työllistää yhdeksän henkilöä. Yhtiö on toiminut vuodesta 1993 alkaen ja tehnyt pitkään yhteistyötä Parman kanssa.

Yhtiön toimitusjohtaja Tommi Heikkinen siirtyy muun henkilöstön tavoin Parman palvelukseen. Hän jatkaa työtään jännebetonituotteista vastaavana suunnittelupäällikkönä.

”Vahvistamme omaa suunnitteluamme määrätietoisesti sujuvan tuotannon varmistamiseksi. Koskela Consulting on tehnyt meille jännebetonituotteiden ja tekniikkatuotteiden erikoissuunnittelua jo pitkään. Siksi on luontevaa integroida tämä vahva osaaminen osaksi suunnitteluorganisaatiotamme”, Parman suunnittelujohtaja Juha Rämö kertoo.

”Yrityskaupan myötä suunnittelun ja tuotannon yhteistyö tiivistyy entisestään. Lisäksi ratkaisukehittäminen virtaviivaistuu, kun yhteistyötä tehdään Consolis-konsernissa yli rajojen”, Rämö jatkaa.

Yrityskaupan johdosta Parmalle siirtyvä suunnitteluosasto jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissaan Vantaan Technopoliksella. Myös Heikkinen näkee kaupan positiivisena.

”Siirtyminen Parman leipiin avaa työntekijöillemme uusia mahdollisuuksia. Consolis-yhteistyössä on mahdollista kehittää osaamista laaja-alaisemmin ja iso talo pystyy tarjoamaan käyttöömme moderneimmat työkalut”, Heikkinen summaa.

 

Parma Oy on Consolis-konserniin kuuluva betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 11 paikkakunnalla. Vuoden 2016 liikevaihto oli 144,4 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 700 henkilöä. www.parma.fi
Rajaville Oy on Parma Oy:n tytäryhtiö. Yhtiö toimii kahdella paikkakunnalla. Vuoden 2016 liikevaihto oli 18,1 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. www.rajaville.fi

Consolis on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 000. www.consolis.com