Kuvassa: Toimitusjohtaja Martti Saarnio. Kuva: Hanna Tyrväinen

Triosta vuoden 2017 LVI-urakoitsija

Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 26.10.2017.

Trio on arvostettu lvi-alan toimija asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä keskuudessa. Se on luonut toiminnallaan positiivista mielikuvaa koko talotekniikka-alasta. Raati arvosti LVI-Trion toiminnassa erityisesti kolmea osa-aluetta: henkilöstöön panostamista, asiakaslähtöistä toimintaa sekä toiminnan jatkuvuuden varmistamista.

Vuonna 2016 Triossa tehtiin suuri päätös asettaa rima korkealle.

– Päätimme, että olemme oman alamme halutuin toimija Suomessa vuonna 2020. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi loimme uuden mission, johon koko henkilöstömme on sitoutunut, Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio kertoo. Trion uusi missio on tehdä onnellisen ihmisen koti – niin asiakkaille, työntekijöille kuin asukkaillekin.

Kuvassa: Toimitusjohtaja Martti Saarnio. Kuva: Hanna Tyrväinen

– Sisäisesti missiomme näkyy meillä erittäin motivoituneena henkilöstönä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen sekä hyvään tekemisen ja palvelun kulttuuriin. Avainhenkilöt nostamme usein talon sisältä, jotta nuoret osaajamme saavat mahdollisuuden edetä työssään ja kehittyä osaajina. Samalla varmistamme liiketoimintamme jatkuvuuden valitun strategian mukaisesti, toimitusjohtaja Saarnio sanoo.

Asiakkaille ja asukkaille onnellisen ihmisen koti näkyy hyvällä ammattitaidolla ja asenteella tehtynä työnä sekä aitona asiakkaista välittämisenä.

– Toimintamme tavoitteena on onnellinen asiakaskokemus: asiakas ja asukas saa meiltä onnistuneen remontin, iloisen mielen ja toimivan kodin, jossa on helppo olla onnellinen, Martti Saarnio jatkaa.

Trio tunnetaan ammattimaisena ja palvelevana talotekniikan ja korjausrakentamisen erikoisliikkeenä. Markku Kauhanen perusti LVI-Trion vuonna 1986. Hän siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi vuosi sitten, jolloin Martti Saarnio nousi yrityksen sisältä toimitusjohtajaksi. Vantaalla toimipistettä pitävän yrityksen toiminta painottuu Uudellemaalle. Trio Yhtiöiden liikevaihto 2016 oli 18,1 miljoonaa euroa ja se työllistää 130 henkilöä.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen ja Matti Kiiskinen.

Vuonna 1986 perustettu Trio on Suomen suurimpia LVI-alan perheyrityksiä. Sen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 18 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 108. Konserniin kuuluvat yritykset LVI-Trio Oy, Trio Korjausrakentaja Oy ja Trio Ilmastointi Oy. Trio keskittyy korjausrakentamiseen ja se tarjoaa kokonaisvaltaisia remontteja putki-, sähkö- ja rakennustöineen. Trio uskoo siihen, että välittämällä asiakkaasta ja palvelemalla häntä loppuun saakka, korjausrakentaminen antaa avaimet onnellisen ihmisen kotiin.