Eskolanmäen liikuntahallin rakentaminen alkoi maanrakentamisella tällä viikolla.
Kuva: Caverion

Trentec Oy:n ammattilaiset vahvistavat Caverionin palveluita kiinteistöautomaatiossa

Trentec Oy:n liiketoiminta ja sen noin 20 ammattilaista Turussa ja Porissa siirtyvät osaksi Caverionia. Toteutettava liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

Kuva: Caverion

Trentec on keskittynyt kiinteistöautomaatioprojekteihin ja niihin liittyvään huoltoon, ylläpitoon sekä etähallintapalveluihin.

– Trentecilla on pitkä paikallinen historia, vakaa asiakaskunta ja erityisosaamista vaativissa kiinteistöautomaatioprojekteissa sekä kohteiden ylläpidossa Länsi-Suomessa. Länsirannikon kiinteistöautomaatiopalveluiden markkinatilanne on rakentamisen vallitsevasta suhdanteesta huolimatta vakaa. Toivotamme siirtyvän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Caverioniin, sanoo Tapio Lajunen, Head of Smart Technologies, Caverion Suomi Oy.

– Henkilöstöllemme tämä on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa markkinoiden johtavassa yhtiössä. Jatkamme asiakkaidemme palvelua samoilla tiimeillä sekä Turussa että Porissa, ja osana Caverionia voimme tarjota myös entistä laajemmin palveluita. Turussa muutamme Caverionin toimipisteeseen, ja Porissa tiimi jatkaa nykyisissä tiloissa, kertoo Reima Nurmi, Trentec Oy:n toimitusjohtaja.  

Trentecin perusti 1990-luvulla Pekka Alanko, ja yritys on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi merkittävimmistä kiinteistöautomaatioyrityksistä Länsi-Suomessa. Trentecin liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyivät Caverionille 1.6. alkaen.