Kuva: Toivo Group

Toivo Group muuttaa tuusulalaisen kasarmin loft-asunnoiksi

Toivo Group Oyj on ostanut Tuusulan Hyrylässä sijaitsevan entisen kasarmirakennuksen, ja aloittaa sen muutostyöt asunnoiksi kesän 2022 aikana. Kiinteistöön tulee loft-henkisiä vuokra-asuntoja, joiden on tarkoitus valmistua kevään 2023 kuluessa. Toivo Groupin mukaan hankkeen arvo on 7,6 miljoonaa euroa.

Kuva: Toivo Group

Toivon hankkeessa remontoidaan yksi Hyrylän kasarmirakennuksista ainutlaatuisiksi vuokra-asunnoiksi. Kasarmialue on rakennettu Helsingin olympiakisoja varten vuonna 1952. Rakennus on toiminut kasarmikäytössä 2000-luvun alkuun asti. 

– Kohteella on valmis rakennuslupa, ja saneeraustöiden toteuttajaksi on valittu vastaavanlaisista hankkeista tunnettu toimija. Lisäksi tämän kohteen kehitysmarginaali on arviomme mukaan tavanomaista korkeampi. Lopputuotteesta tulee takuuvarmasti uniikki ja viihtyisä,  Toivon toimitusjohtaja Markus Myllymäki sanoo.

Kuva: Toivo Group

– Rakennus modernisoidaan asuinkäyttöön nykyaikaisin standardein, ja pyrimme säilyttämään mahdollisimman paljon ajan henkeä eli esimerkiksi olemassa oleva runko ja osa yleisistä tiloista säilytetään ja entisöidään, Toivon rakennuttamisjohtaja Heikki Myllymäki kertoo.

Toivo toimii hankkeessa kohteen rakennuttajana ja asuntojen omistajana. Toivon strategiana on kehittää Toivo-konseptin mukaisia kiinteistöjä, joiden tavoitteena on vahva kehitysmarginaali sekä vakaa ja houkutteleva tuotto, ja jotka mahdollistavat näin kiinteistöjen pitkäaikaisen omistajuuden sekä korkeamman lisäarvon tuottamisen Toivon asiakkaille.Toivon mukaan sen liikevaihto vuonna 2021 oli 13,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 15,8 miljoonaa euroa.