Thomas Thörewik

Thomas Thörewik iLOQin myyntijohtajaksi

Thomas Thörewik

Thomas Thörewik on nimitetty iLOQin myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 24.9.2020 alkaen. Hänen asemapaikkanaan on Tukholma.  Ennen siirtymistään iLOQiin Thörewik on työskennellyt Danfoss Drivesin globaalin myynnin ja palvelujen johtajana.

Thomas on työskennellyt Danfoss Drivesin varatoimitusjohtajana (2015-2017), Pohjois- ja Itä-Euroopan johtajana Vacon Oyj:ssä (2013-2015), toimitusjohtajana Vacon Drives A/S:ssä (2009-2013), toimitusjohtajana Vacon AB:ssä (2008-2013) ja johtajana Omron Electronics AB:ssä (2000-2008).

”Olen erittäin innoissani saadessani mahdollisuuden liittyä iLOQiin, nopeasti kasvavaan yritykseen, joka on edelläkävijä omavoimaisissa ratkaisuissa sekä ajaa asiakaskeskeistä kulttuuria”, Thomas Thörewik sanoo.

”Olemme iloisia siitä, että Thomas liittyy kasvavaan tiimiimme. Hänellä on laaja kokemus valmistusteollisuudesta ja vahva tausta myynnissä sekä intohimo tuoda lisäarvoa asiakkaille”, sanoo iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.

Thomas Thörewikn nimityksen myötä iLOQin myyntijohtajaksi iLOQin johtoryhmässä tehdään seuraavia muutoksia 24.9.2020. Aikaisemmin iLOQin myyntijohtajana toiminut Tomi Karjalainen on nimitetty iLOQin tuotejohtajaksi (Chief Product Officer) ja hänen päävastuunsa ovat tuotehallinta, palvelut ja hinnoittelu. Joni Lampinen jatkaa iLOQin markkinointijohtajana (Chief Marketing Officer), ja hänen päävastuunsa ovat markkinointi, uudet markkinat ja liiketoiminnan kehittäminen.