Kuva: Insta

Tapio Kolunsarka Insta Groupin toimitusjohtajaksi

Insta Groupin toimitusjohtaja vaihtuu elokuussa 2023, kun Instan väliaikainen toimitusjohtaja ja perheyhtiön omistajiin kuuluva Niklas Mattsson siirtyy takaisin hallituksen varapuheenjohtajaksi. Yhtiön hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Kolunsaran (48). Hän aloittaa teknologiakonsernin toimitusjohtajana elokuun alussa.

Kuva: Insta

– Insta on vakaasti kasvava monialainen teknologiayhtiö, jolla on vahva brändi ja maailmanluokan henkilöstö. Tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Olemme asiakkaillemme vaativien ja älykkäiden kokonaisratkaisujen toimittaja. Kotimaan lisäksi kasvamme myös kansainvälisesti. Huipputeknologian taitajana kykenemme tarjoamaan esimerkiksi kansainvälisille puolustusteknologia- ja kyberturvallisuusmarkkinoille tarpeen mukaisia tuotteita ja palveluita, Niklas Mattsson sanoo.

DI, KTM Tapio Kolunsarka on viimeksi toiminut Evac Groupin toimitusjohtajana. Kolunsarka on aiemmin toiminut muun muassa Ramirentin toimitusjohtajana ja UPM Raflatacin vetäjänä.
 
– Tapiolla on laaja ja syvä ymmärrys kansainvälisestä liiketoiminnasta hyvinkin erilaisissa yhtiöissä. Hän on myös helposti lähestyttävä ihminen ja kokenut suunnannäyttäjä, jonka uskomme tuovan lisänäkemystä asiakkaidemme digitaalisen tulevaisuuden ja vihreän siirtymän edistämiseen, Instan hallituksen puheenjohtaja Markus Mattsson toteaa.

– Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena Insta on tänään menestyvä ja vakavarainen monialateknologiayritys, jolla on merkittäviä kasvumahdollisuuksia kaikissa sen liiketoiminnoissa. Instan ytimessä ovat aina olleet tietotaito, laatu ja luotettavuus. Tulevaisuudessakin jatkamme ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tarjoamista, joka perustuu henkilöstömme huippuosaamiseen ja uusimpien teknologioiden kattavaan hallitsemiseen, Tapio Kolunsarka sanoo.

Instan hallituksen puheenjohtajana jatkaa Markus Mattsson. Myynnistä ja asiakkuuksista vastannut varatoimitusjohtaja Jari Mielonen siirtyy Insta-konsernin ulkopuolelle.