Havainnekuva: Break Sokos Hotel Tahko

Tahkon uusin kylpylä avataan joulukuussa

Break Sokos Hotel Tahkon hotelliuudistus valmistuu joulukuussa 2024 ja sen lisäksi viisikerroksisen uudisosan ylimpään kerrokseen avattava nautiskelukylpylä.

Havainnekuva: Break Sokos Hotel Tahko

Osuuskauppa PeeÄssän omistamalla Break Sokos Hotel Tahkolla on käynnissä mittavat uudistustyöt. Tällä hetkellä työmaalla rakennetaan talven aikana puretun hotellisiiven tilalle rakentuvan uudisosan pohjakerrosta ja työt etenevät vauhdilla.

Viisikerroksisen, noin 60 huonetta käsittävän uudisosan lisäksi nousee elämyksellinen nautiskelukylpylä, johon tulee maisemasaunoja, höyrysauna, elämyssuihkuja, poreammeita sekä ulkoilmaterassi hirsisaunoineen ja lämminvesialtaineen. Kylpyläkokonaisuus käsittää yli puolet ylimmästä kerroksesta, ja sen ikkunoista ja terassilta avautuu näkymät Tahkon rinteiden ja Syväri järven suuntaan.

Kylpylän ja sviittien lisäksi kattokerrokseen on tulossa myös muun muassa muuntautuva monitoimitila, joka mahdollistaa esimerkiksi hyvinvointipalveluiden yhdistämisen osaksi elämystä.

Kattokerroksen kaikille avoimen kylpylän lisäksi hotellin uudisosaan rakentuu myös erilliset asiakassaunat, jotka sijoittuvat pohjakerroksen kuntosalin yhteyteen.

Hotelliuudistus valmistuu kokonaisuudessaan joulukuussa 2024.