Kuva: saraco.fi

Sweco ostaa Saracon

Kuva: saraco.fi

Saraco on projektinjohdon, kiinteistökehittämisen ja ryhmärakennuttamisen asiantuntijayritys, jonka palveluksessa työskentelee 34 asiantuntijaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

”Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi osaksi Swecoa. Arvostamme Saracon henkilöstön monipuolista osaamista ja olemme erittäin iloisia voidessamme yhdistää voimamme. Saracolla on panostettu pitkäjänteisesti muun muassa ryhmärakennuttamisen kehittämiseen ja yhdessä voimme palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmin rakennuttamis- ja kiinteistökehitys-hankkeissa”, Swecon projektinjohto- ja rakennuttamistoimialan johtaja Maija Jokela sanoo.

“Meillä on kyky johtaa vaativiakin projekteja asiakkaiden asettamien tavoitteiden mukaisesti. Swecolla on osaamista projektijohtopalvelun sekä allianssihankkeiden osalta ja yhdistämällä osaamisemme pystymme tarjoamaan sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme entistä paremmat eväät menestymiseen myös tulevaisuudessa”, Saracon hallituksen puheenjohtaja Juha Sarakorpi kertoo.