Svantte Vaskikallio

Svantte Vaskikallio Quattroservices Tampereen toimitusjohtajaksi

QMG:n tytäryhtiö Quattroservices Tampereen projektipäällikkö Svantte Vaskikallio on nimitetty toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Mika Rantalainen ottaa vastuulleen LVI-urakoinnin myynnin ja tarjouslaskennan johdon Tampereen alueella sekä hankinnan ja asuntotuotannon kehitystehtäviä konsernitasolla.

Svantte Vaskikallio

Quattroservices Tampere työllistää runsaat 30 talotekniikan ammattilaista, ja sen liikevaihto oli viime tilikaudella 6,1 miljoonaa euroa.

Svantte Vaskikallio on vastannut muun muassa Tampereen Kannen 16-kerroksisten Opaali- ja Topaasi-tornitalojen talotekniikkaurakoinnista.

– Otan yhtiön johtamisen vastaan sekä innostuneena että nöyränä. Jatkamme tutuilla periaatteilla eli keskitymme meille sopiviin projekteihin ja toimimme niissä sataprosenttisen ammattimaisesti. Lämpimät kiitokset Mikalle arvokkaista evästyksistä ja kannustuksesta vuosien varrella. Yhteistyömme jatkuu nyt uudessa muodossa, Svantte Vaskikallio toteaa.

– Svantte on valmis yhtiön johtoon: vyön alla löytyy kokemusta monista vaativista uudis- ja saneerauskohteista. Hän tuntee Tampereen alueen kumppaniverkostomme ja nautti henkilöstön luottamusta. Itselleni on innostavaa saada uusia konsernitason tehtäviä ja olla mukana Tampereella asiakasprojektien valmistelussa sekä päivittäisen toiminnan tukena, Mika Rantalainen kertoo.

– Svantte kuuluu QMG:n Nuoret leijonat -valmennusryhmään, joka tuottaa uusille kyvyille uramahdollisuuksia ja samalla vahvistaa johtamisen jatkuvuutta konsernissa. Valmennusohjelmassa on yhteensä 20 toimihenkilöämme. Mika on laittanut yhtiön hienoon kuntoon, ja ottaa nyt kokemuksellaan vastuuta yli yhtiöiden menevistä strategisista toiminnoista, QMG:n Väli-Suomen aluejohtaja Mikko Sahikallio sanoo.