Hannu Lokka vastaamaan SRV:n strategisesta hankekehityksestä

Talonrakennusinsinööri Hannu Lokka, 59, on nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n strategisesta hankekehityksestä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 16.1.2023 alkaen. SRV tiedotti syyskuussa, että yhtiön nykyinen strategisen hankekehityksen johtaja, varatoimitusjohtaja Timo Nieminen jää eläkkeelle tammikuun 2023 loppuun mennessä.

Lokka on viimeksi toiminut perustajaosakkaana ja hallituksen puheenjohtajana hanke- ja kiinteistökehitykseen sekä rakennushankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheiden johtamiseen keskittyvässä konsultointiyhtiö Realidea Oy:ssä. Tätä ennen hän on työskennellyt rakennusliike Jatke Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana sekä YIT Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä.

– Strategisen hankekehityksen rooli on merkittävä SRV:n tulevan liiketoiminnan kannattavuuden parantajana. Tavoitteenamme oli löytää Timon työn jatkajaksi valtakunnan parasta osaamista, jotta voimme jatkossakin luoda arvoa kaupunkien ja asiakkaittemme kumppanina, SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo. 

– Viiden antoisan konsulttivuoden jälkeen on hienoa palata rakennusliikkeeseen konkreettisempien hankekehitys- ja rakennusprojektien pariin, Hannu Lokka toteaa.