Kuva: Jaakkola Arkkitehdit

SRV rakentaa Rajamäen kampuksen uudisrakennuksen

SRV ja Nurmijärven kunta ovat allekirjoittaneet sopimuksen Rajamäen kampuksen uudisrakennuksen toteuttamisesta kokonaisvastuu-urakkana. SRV:n sopimuksen arvo on noin 24 miljoonaa euroa. Rakentaminen käynnistyy syksyllä 2023. 

Kuva: Jaakkola Arkkitehdit

Rajamäen kampukselle tulee tilat perusopetuksen 600 oppilaalle vuosiluokilla 6–9 sekä liikuntatilat koulun ja liikuntapalveluiden käyttöön. Kampus valmistuu vuoden 2025 aikana ja pihatyöt kevään 2026 aikana. Rakennusten laajuus on 7600 bruttoneliömetriä.

Rajamäen kampus toteutetaan siten, että Seitsemän veljeksen koulun ja Kuntola-rakennuksen tilalle rakennetaan uudisrakennus. Lisäksi liikuntatila Rajakaari korvataan uusilla liikuntatiloilla.

Kampukselle asennetaan ilma-vesilämpöpumppu ja lisäksi varaudutaan aurinkopaneelien asentamiseen. Rakennuksen energialuokka A. Tontilla pyritään säilyttämään puustoa sekä istuttamaan uusia taimia. Biodiversiteettiä vahvistetaan tekemällä niittynurmialueita välituntipihoille.

– Rajamäen kampus on Nurmijärven kunnan tärkein rakennushanke tällä hetkellä, ja olemme tyytyväisiä, että pääsemme käynnistämään hankkeen laadukkaan rakentajan kanssa. Tällä hetkellä koululaisilla on käytössä väistötilat, joten erityisesti odotamme saavamme käyttöömme terveelliset ja turvalliset tilat aikataulussa ja kustannustehokkaasti, Nurmijärven tekninen johtaja Juha Oksanen toteaa.