Kuva: sponda.fi

Sponda myy toimitilakiinteistön Tikkurilasta eQ:lle

Sponda on myynyt Vantaan Tikkurilan Väritehtaankatu 8:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakiinteistön eQ Oy:n hallinnoimille rahastoille. 

Kuva: sponda.fi

Vuosina 2018 ja 2021 valmistunut 13 600 neliön toimisto- ja liiketilakiinteistö on Spondan mukaan lähes täyteen vuokrattu. Vastavalmistuneen lisärakennuksen päävuokralaiseksi tuleva Mehiläinen muuttaa uusiin toimitiloihinsa tammikuun lopussa 2022. Muita päävuokralaisia kiinteistössä ovat Lehto Group, Etelä-Suomen Media ja Forenom. 

– Vantaan kaupunki kehittää aktiivisesti Tikkurilan aluetta. Olemme iloisia siitä, että hyvässä yhteistyössä kaupungin kanssa toteutettujen kiinteistöhankkeidemme kautta olemme voineet edistää alueen yleistä kehitystä. Väritehtaankadun toimitilojen kysyntä on ollut vilkasta koko hankkeen ajan, mikä osoittaa, että Tikkurila keskeisenä ja laadukkaiden palvelujen alueena kiinnostaa yrityksiä yhä enemmän, sanoo Spondan toimitusjohtaja Christian Hohenthal

Uudisrakennus on suunniteltu täyttämään Leed-sertifioinnin platinatason vaatimukset. Kiinteistössä on Spondan mukaan älykkäät mittaus- ja säätöjärjestelmät sekä aurinkopaneelit. Kiinteistösähkö tuotetaan 100-prosenttisesti tuulivoimalla.