sn yhtiöt
Kuva: SN-Yhtiöt Oy

SN-Yhtiöt avasi myymälän Tampereelle

Turkulainen rakennusteollisuuden kiinnitys- ja sähkötyökalumarkkinoilla toimiva SN-Yhtiöt Oy on avannut myymälän Tampereelle. Konsernin liikevaihto on 12 miljoonaa euroa, ja se työllistää 30 henkilöä.

Kuva: SN-Yhtiöt Oy

SN-Yhtiöillä on ollut myymälät Turussa ja Helsingissä, ja se kertoo tavoitelleensa myymälää Tampereen alueelta jo pitkään. Myymälä perustettiin Kyocera Senco Finland Oy:n entisiin tiloihin.

SN-Yhtiöiden myymälöissä palvellaan sekä rakentamisen ammattilaisia että kuluttaja-asiakkaita. Yritys kertoo tuovansa itse suurimman osan rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeista Euroopan alueelta, ja osa tuotteista kuten sähkötarvikkeet, valaisimet, sähkökeskukset ja ankkurit valmistetaan kotimaassa.

– Rakennuskiinnikkeet, ruuvit ja ankkurit ovat meidän oma juttumme, mutta liikevaihdollisesti suuren osan tuovat myös sähkötyökalut ja niiden tarvikkeet. Tuotemerkkejämme ovat muun muassa Senco, Festool, Hikoki, Paslode ja Makita, toimitusjohtaja Sakari Lehtinen kertoo.

SN-Yhtiöihin kuuluvat SN-Kiinnike Oy, Kärkikiinnike Oy ja SN-Kiinnike Tampere Oy.  Sakari Lehtisen mukaan uusia yrityskauppoja ei ole tiedossa. – Helsingin alueella myynnin kasvu ollut erityisen vahvaa, ja siellä kasvun uskomme edelleen jatkuvan, Lehtinen toteaa.