Kristian Sällström

Smartblockille uusi toimitusjohtaja

Älykkäitä kohtaamistiloja kehittävän ja valmistavan Smartblockin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Kristian Sällström 1.6.2018 alkaen.

Sällström on aikaisemmin toiminut Smartblockissa operatiivisena johtajana ja sitä ennen Multitaction Oy:ssä operatiivisena johtajana sekä valmistusjohtajana.

Kristian Sällström

”Otan haasteen innolla vastaan. Tästä on hyvä lähteä yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa rakentamaan Smartblockista kansainvälistä menestystarinaa. ” Sällström kommentoi.

Smartblockin toinen perustaja ja aikaisempi toimitusjohtaja Janne Orava siirtyy liiketoiminnan kehitysjohtajaksi vastaamaan yhtiön kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

”Näen, että tämän muutoksen myötä pääsen keskittymään aiempaa paremmin Smartblockin monien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamiseen ja kehittämiseen. Odotan innolla Kristianin kansainvälisen kasvuyrityskokemuksen hyödyntämistä Smartblockin ohjaimissa. Hänellä on systemaattinen ja innovatiivinen ote tehdä ja saada asioita valmiiksi. Nuoressa kasvuyrityksessä muutos tuo aina hyviä asioita”, Orava sanoo.

Jatkossa Oravan keskeisinä tehtävinä ovat myös partneruudet sekä ulkopuolisen rahoituksen varmistaminen Smartblockin kasvun vauhdittamiseksi. Muutoksen myötä Oravasta tulee samalla yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

Janne Orava