Kuva: sitowise.com

Sitowise ostaa ruotsalaisen infrakonsultti Mavaconin

Sitowise ostaa Falunissa sijaitsevan infran konsultointi- ja suunnittelupalveluja tarjoavan Mavacon AB:n. Sitowise haluaa saavuttaa merkittävän aseman talo- ja infrarakentamisen suunnittelussa Pohjoismaissa; yritys on tehnyt viime vuosina viisi yrityskauppaa Ruotsissa. 

Kuva: sitowise.com

Marraskuussa 2015 perustettu Mavacon Mark & ​​​​VA Consult AB on 13 työntekijän yritys, jonka ydinosaamista ovat konsultointi, tekniset selvitykset sekä suunnittelupalvelut tie-, maa-, vesi-, viemäri- ja hulevesiprojekteihin. Yrityksen asiakkaita ovat kunnat, kuntayhtiöt ja yksityiset toimijat.

Kaupassa Sitowise hankkii Mavaconin koko osakekannan. Yhtiön perustajaomistajat sekä muu henkilöstö jatkavat nykyisissä tehtävissään. 

– Olen hyvin iloinen, että Mavacon liittyy Sitowise-perheeseen Ruotsissa. Tämä on yksi askel strategiamme toteuttamisessa, kun täydennämme tarjontaamme infrasuunnittelussa sekä laajennamme samalla maantieteellistä kattavuuttamme. Meillä on nyt entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme monipuolisissa rakennetun ympäristön projekteissa, joissa vaaditaan jatkuvasti monipuolisempaa asiantuntemusta. Mitä laaja-alaisempaa osaamista voimme tarjota, sitä paremmin menestymme tulevaisuudessa, Sitowisen Ruotsin-toimintojen johtaja Jonas Larsson sanoo.

– Olemme innostuneita tästä uudesta luvusta Mavaconin tarinassa. Meillä on mahdollisuus ottaa seuraavat kehitysaskeleemme osana osana Sitowiseä ja pääsemme kasvamaan yhdessä sitowiseläisten kanssa, mikä on loistava mahdollisuus niin meille kuin asiakkaillemme. Asiantuntijoidemme osaaminen täydentää toisiaan, mikä mahdollistaa myös asiakkaillemme entistä laaja-alaisempaa palvelua, yksi Mavaconin perustajista Truls Persson toteaa.