Siklatalot Oy:lle uusi toimitusjohtaja


Sikla-konserniin kuuluva Siklatalot Oy on viime vuosina kasvanut uuden toimintakonseptinsa, valmiiden omakotitalojen, ansiosta markkinoita nopeammin ollen valmistalojen ykkönen Suomessa. Siklatalot Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Mällinen siirtyy 5.11.2018 alkaen yhtiön kehitysjohtajaksi. Mällinen on tehnyt viime vuosina merkittävää työtä Siklatalot Oy:n uuden toimintakonseptin jalkauttamisessa, ja hän vastaa konseptin kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Mällinen jatkaa myös yhtiön omistajana.

– Joskus palaset loksahtavat kohdalleen, ja eteen tulee mahdollisuus päivittää toimenkuvaa paremmin omia vahvuusalueita vastaavaksi. Puntaroimme erilaisia vaihtoehtoja, ja erään puntaroinnin päätteeksi löysimme henkilön, joka sopii erinomaisesti Siklatalojen uudeksi toimitusjohtajaksi. Tämän ratkaisun myötä pystyn itse keskittymään jatkossa puhtaasti yhtiön kehittämiseen, kertoo Mällinen.

Siklatalot Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 5.11.2018 alkaen Juhani Romppainen. 52-vuotias Romppainen on toiminut yrittäjänä toisella toimialalla kasvattaen liiketoimintaa menestyksekkäästi ja kannattavasti.

– Olen innoissani uudesta tehtävästäni Siklatalojen toimitusjohtajana. Kaikesta huomaa, että Siklan yrittäjät ovat rakentaneet jo tähän mennessä toimialalleen loistavan tarinan. Hyvin hoidetun konsernin suojissa on mukava jatkaa eteenpäin, kertoo Romppainen.

– Olemme iloisia saadessamme Juhanin kaltaisen kokeneen kaverin yhtiön johtoon mukaan. Paljon olemme vuosien aikana saaneet aikaiseksi, mutta paljon on vielä tehtävää. Tämän muutoksen jälkeen Siklataloissa on entistäkin enemmän virtaa vastata tulevaisuuden haasteisiin, Mällinen toteaa.