Uudet osaajat kasvattavat ja vahvistavat Vahasen palveluita

Syksy on alkanut Vahasella vauhdikkaissa merkeissä:

Kiinteistökehittämisen ja rakennuttamisen ammattilainen Antti Pitkänen on aloittanut Vahanen PRO Oy:n toimitusjohtajana 17.9.2018. Antti tuo meille rakennusalan monipuoliseen ja käytännönläheiseen sekä asiakasnäkökulmaan perustuvaa johtamista. Hän on uransa aikana hallinnoinut todella isoa kiinteistömassaa ja ymmärtää hyvin omistamisen problematiikkaa. Antin avulla vahvistamme kiinteistökehittämisen osaamistamme entisestään.

Antti Huurre on aloittanut Vahanen PRO Oy:n projektinjohto- ja rakennuttamispalveluista vastaavana johtajana 6.8.2018. Hänen tehtäviinsä sisältyvät palveluiden kehittäminen ja johtaminen sekä esimerkiksi rakennusten käyttötarkoituksen muutokset. Antin rekrytoinnin myötä haluamme vahvistaa osaamistamme merkittävien kiinteistöomistajien ja -kehittäjien konsulttikumppanina sekä projektinjohtopalvelujen tarjoajana.

Siltasuunnittelun konkari Jukka Horttanainen on aloittanut Vahanen Suunnittelupalvelut Oy:ssä silta- ja infrakehityspäällikkönä 1.9.2018. Tulemme laajentamaan ja kehittämään palveluidemme tarjontaa siltasuunnittelun ja infrarakenteiden osalta.

#UusiVahanen tuo mukanaan entistä vahvempaa johtamista ja strategista kehittämistä. Rekrytointien ja nimitysten myötä meillä on johtoryhmässä nyt enemmän kokemusta kuin koskaan aikaisemmin. Henkilöstömme on kasvanut vuoden aikana noin 15 prosentilla, ja kasvu jatkuu sekä henkilöstön että liiketoiminnan osalta. Onnistumisten rakentamisen elementit ovat kohdillaan.