Camfil

Camfil Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Camfil Oy:n toimitusjohtaja Isto Salonen siirtyy syyskuun lopussa johtamaan omaa liiketoimintaa Espanjaan. Isto Salonen on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Camfil Oy:ssä eri tehtävissä. Hän on kehittänyt Camfil Oy:n liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä. Camfil Oy:lla on johtava markkina-asema Suomessa.

Isto Salonen

Jussi Merilä on ottanut vastaan 17.9.2018 Camfil Oy:n toimitusjohtajan tehtävän. Jussi Merilä jatkaa Camfil -yhtymän liiketoimintakonseptin -laadukkaan ja puhtaan ilman varmistamisen ihmisille ja tuotantoprosesseille- kehittämistä edelleen vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksia. Jussi Merilä on toiminut yritys-, myynnin- ja tuotannonjohtotehtävissä mm. Fläkt Woodsilla, Haltonilla ja viimeisin tehtävä on ollut Aspo -konserniin kuuluvalla Leipurin Oyj:llä koneliiketoiminnan johtajana.

Camfil on maailman johtava puhdasilmaratkaisujen valmistaja 55 vuoden kokemuksella. Tuotteemme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Ne edistävät terveyttä, parantavat tuottavuutta ja vähentävät energiankulutusta. 28 tuotantolaitosta, kuusi tutkimus- ja kehityskeskusta, sekä yli 65 omaa paikallista myyntikonttoria ympäri maailmaa kykenevät tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ja tuen. Camfil -yhtymän pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, mutta yli 95 % liikevaihdosta muodostuu kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtymällä on 4 200 työntekijää ja liikevaihto yli 700 miljoonaa €.

Camfil Oy on Suomessa toimiva Camfil Groupin tytäryhtiö. Suomen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa, lisäksi tuotantotoiminta Suomessa on keskitetty Loimaan tehtaalle. Koko maan kattava palveluverkko sekä 17 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.