Satolla on vuokra-asuntoja muun muassa Tampereen Vuoreksessa. Kuva: sato.fi

SATO myi 2009 asuntoa ruotsalaiselle Heimstadenille

Vuokra-asuntoja tarjoava SATO keskittää asunto-omistuksensa pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun ja myy 2009 asuntoa muualta Suomesta ruotsalaiselle kiinteistösijoitusyhtiö Heimstadenille.

Satolla on vuokra-asuntoja muun muassa Tampereen Vuoreksessa. Kuva: sato.fi

SATO-konserniyhtiöt ovat allekirjoittaneet 22.4.2022 sopimuksen 2009 vuokra-asunnon myynnistä kuudelta paikkakunnalta eri puolilta Suomea ruotsalaiselle kiinteistösijoittajalle Heimstadenille. Kauppa on toteutunut 25.4.2022. 

Kaupassa myytävät asunnot sijaitsevat Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Vihdissä ja Ylöjärvellä. Vuokrasopimukset siirtyvät kaupassa ostajalle sellaisenaan.
SATO keskittää strategiansa mukaisesti asuntoinvestoinnit pääkaupunkiseudulle ja sen työssäkäyntialueelle pääradan varteen sekä Tampereelle ja Turkuun ja niiden ympäristökuntiin. Myytävät kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti strategian mukaisten kasvukeskusten ulkopuolella.

– Keskitämme strategiamme mukaisesti asunto-omaisuutemme Suomen suurimpiin kasvukeskuksiin hyvien joukkoliikenneyhteyksien ja palveluiden lähelle. Haluamme näissä kaupungeissa olla tiiviisti läsnä asiakkaidemme asumisen arjessa. Olemme viimeisen parin vuoden aikana rakentaneet palveluorganisaatiotamme ja muun muassa laajentaneet Talomestari-malliamme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, SATOn toimitusjohtaja Antti Aarnio kertoo.