Sari Metsänen on aloittanut Sweco Finlandin henkilöstöjohtajana 16.4.2020.

Sari Metsänen nimitetty Sweco Finlandin henkilöstöjohtajaksi

Sari Metsänen on aloittanut Sweco Finlandin henkilöstöjohtajana 16.4.2020.

”Olemme hyvin iloisia, että saamme Sari Metsäsen johtamaan Swecon henkilöstöhallintoa sekä erityisesti edelleen kehittämään swecolaisten osaamista ja kyvykkyyttä. Sarin vankka kokemus työyhteisöjen kulttuurin kehittämisessä kulkee käsi kädessä Swecon tavoitteiden kanssa tarjota merkityksellisiä mahdollisuuksia mutkattomassa ilmapiirissä alan huippujen joukossa. Tarvittavien kyvykkyyksien tunnistaminen ja osaamisen kehittäminen on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa maailmassa ja toimialallamme, jossa esimerkiksi digitalisaatio ja kestävän kehityksen vaatimukset ovat merkittävässä roolissa. Vastaamalla näihin osaamistarpeisiin pystymme tuottamaan parhaiten arvoa asiakkaillemme ja tukemaan asiantuntijoidemme urakehitystä”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Sari Metsäsellä on yli 15 vuoden työkokemus erilaisista HR-tehtävistä. Metsänen siirtyi Swecolle Asiakastiedolta, jossa hän työskenteli yrityskaupan jälkeisen integraation ja strategian parissa.

”Olen todella innoissani päästessäni mukaan Swecon tiimiin. Rakennus- ja suunnittelualalla eletään mielenkiintoisia aikoja niin rekrytoinnin kuin osaamisen kehittämisen näkökulmasta. Muun muassa ilmastonmuutos haastaa yhteiskuntaamme ja rakennettua ympäristöä monin tavoin, joten suunnittelijoiden osaamisen tulee olla koko ajan askeleen edellä tällä saralla. Avoimuus ja uteliaisuus ovat ominaisuuksia, joita meidän on tuettava alan asiantuntijoiden päivittäisessä työssä”, Sari Metsänen sanoo.