Saku Sipola nimitetty SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajaksi

SRV Yhtiöt Oyj:n hallitus on nimittänyt SRV Yhtiöiden toimitusjohtajaksi DI Saku Sipolan. Hän aloittaa tehtävässä myöhemmin tarkentuvana ajankohtana, kuitenkin viimeistään 1.1.2020.

Sipola siirtyy tehtävään SATO Oyj:stä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2015. Tätä ennen Sipola, 50, on työskennellyt Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtajana, johtajana Rautaruukki Oyj:ssä ja erilaisissa johtotehtävissä YIT Oyj:ssä.

”SRV tunnetaan vaativien projektien osaavana tekijänä ja yhtiöllä on käynnissä kasvukeskuksissa noin 50 työmaata, mm. Helsingin Lentoaseman terminaalin laajennus, Meilahden Siltasairaala, Tampereen ja Jyväskylän Keskussairaalat, useita kouluja, asuntokohteita ja tietysti Tampereen Areena. Sipolan kokemuspohja ja osaaminen antavat hänelle erinomaiset edellytykset jatkaa SRV:n kehittämistä – yhtiö haluaa olla paras rakennusalan toimija, kaupunkikeskustojen kehittäjä, asuntotuottaja ja innovatiivinen edelläkävijä. Yhtiön hallitus on tyytyväinen, että Sipola otti haasteen vastaan ja me toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi SRV:n joukkueeseen”, SRV Yhtiöt Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila sanoo.

”SRV:n haasteet tunnetaan laajasti ja yhtiö tarvitsee selkeän käänteen ja uuttaa ajattelua. Toisaalta yhtiössä on myös paljon osaamista ja vahvuuksia, joiden varaan tulevaisuutta voi rakentaa. Lähden innostuneena uudistamaan SRV:tä yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja kumppanien kanssa”, tuleva toimitusjohtaja Saku Sipola linjaa.