Kuva: Anne Kalliola

Sähkömessut Jyväskylässä tällä viikolla

Sähkö Valo Tele Av 2024 -tapahtuma käynnistyy keskiviikkona 7.2. ja jatkuu perjantaihin asti Jyväskylän Paviljongissa. Sähköistymisen myötä tapahtuma on laajentunut koskemaan yhä useampaa toimialaa.

Kuva: Anne Kalliola

Sähkömessut kokoaa yhteen alan yritykset, järjestöt sekä nykyiset ja tulevat ammattilaiset. Mukana on yli 250 näytteille­asettajaa, jotka edustavat laajasti koko alaa. Toimijat ovat valmiina tapaamaan asiakkaita ja yhteis­työkumppaneita sekä luomaan uusia yhteyksiä.

– Kävijöitä odottaa huolella valmisteltu kattaus, josta jokainen voi suunnitella itselleen sopivan kokonaisuuden. Yritysten osastoilla on esillä uusimmat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Lisäksi messuilla kuullaan asian­tuntijoiden puheen­vuoroja alan ajan­kohtaisista aiheista, kertoo Sähkömessuista vastaava myynti­johtaja Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Tapahtuman kävijäkunta koostuu sähkö­alan osaajista aina urakoitsijoista ja suunnittelijoista eri osa-alueiden asian­tuntijoihin ja yritys­päättäjiin. Yhteis­kunnan sähköistymisen myötä messujen teemat koskettavat yhä useampaa toimi­alaa ja tapahtumassa on tarjontaa myös esimerkiksi teollisuuden ja kiinteistö­alan ammattilaisille. Sähköisestä liikenteestä kiinnostuneille Sähkömessut tarjoaa mahdollisuuden tutustua sähköauto­uutuuksiin sekä nykyiseen ja tulevaan latausinfraan.

– Keskellä alan nopeaa muutosta Sähkö­messut on säilyttänyt merkityksensä alan tärkeimpänä kohtaamis­paikkana jo neljän vuosi­kymmenen ajan. Messut tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiseen ja kokonais­kuvan päivittämiseen alan uutuuksista, teknologiasta ja toimijoista, Mennala sanoo.