Kuva: ARE

ARE:lla uusi strategia ja uusi liiketoiminta

Talotekniikkayhtiö ARE julkisti uuden strategiansa vuosille 2024–2028. Uudella Energia- ja asiantuntijapalvelut -liiketoiminnolla halutaan vahvistaa yrityksen kasvutavoitteita.

Kuva: ARE

ARE:n Palveluiden ja Projektien rinnalle perustettu Energia- ja asiantuntijapalvelut -liike­toiminto keskittää osaamisen talon sisällä.

– Takanamme on satavuotinen historia, ja matkamme kohti seuraavaa sataa vuotta käynnistyy uuden strategian siivittämänä. Keskiössä on tuottaa asiakkaillemme entistä suurempaa arvoa tarjoamalla laajaa asian­tuntijuutta ja kumppanuutta asennus­työn rinnalla. Muutos ei tapahdu pelkästään uudessa energia- ja asiantuntija­palvelut -liiketoiminta­yksikössä, vaan haluamme asian­tuntijuuden näkyvän koko organisaatiossamme, ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin sanoo.

– Kolmasosa Suomen päästöistä tulee rakennuksista, joten uudella liike­toiminnallamme on todella merkityksellinen rooli asiakkaidemme tukena päästöjen minimoinnissa. Uusi liike­toiminta kokoaa yhteen talo­tekniikan ja energia­hallinnan asiantuntijat, etä- ja hälytys­valvonnan, ARE Cloud -pilvivalvomo­palvelut sekä energia­hankkeet, kertoo Energia- ja asiantuntija­palveluiden yksikönjohtaja Tuomas Hokkanen.

Viisivuotisen strategiakauden painopiste­alueiksi valitut asian­tuntijuus, vastuullisuus ja tulevaisuus muodostuivat lähes vuoden mittaisen strategia­työskentelyn yhteydessä tunnistettujen mega­trendien pohjalta.