Kuva: vexve.com

Armatury Group, ZMK Technologies ja Vexve Oy Vexve-brändin alle

Vexve Armatury Group ja sen alla toimivat yritykset Vexve Oy, ARMATURY Group a.s. ja ZMK Technologies GmbH, tunnetaan 1. helmikuuta 2024 alkaen Vexvenä.

Kuva: vexve.com

Yhteinen brändi yhdistää yli 80 vuotta kokemusta venttiilien suunnittelusta ja valmistuksesta. Vexven venttiilit tunnetaan jatkossa tuotemerkeillä ”Vexve”, ”Vexve Armatury” ja ”Vexve ZMK”. 

Yhtiö omistaa Suomessa, Tšekissä, Saksassa ja Kiinassa viisi tehdasta, joilla on yhteensä 100 000 m2 tuotantopinta-alaa sekä yli 100 miljoonan euron tehdas- ja konekanta.

– Uusi yhteinen brändi tukee vahvasti Vexven visiota olla johtava vaativien venttiiliratkaisujen toimittaja siirryttäessä vähähiiliseen tulevaisuuteen. Yhdessä meillä on erinomainen asema vihreän siirtymän suhteen, sanoo Vexven toimitusjohtaja Paul Gustavsson.

Jo 75 % Vexven myynnistä tulee vähähiilistä tulevaisuutta tukevista liiketoiminnoista ja tuotteista. Näitä ovat esimerkiksi kaukoenergia, vety, vesivoima ja ydinvoima sekä energiaintensiiviselle teollisuudelle räätälöidyt venttiilit, jotka auttavat asiakkaita vähentämään päästöjään. Vexven tavoite on saavuttaa hiilineutraalius omassa toiminnassaan vuoden 2024 loppuun mennessä.