Kuva: parkkisahko.fi

Sähköautojen latausyhtiö Parkkisähkö kiinnostaa sijoittajia

Kuva: parkkisahko.fi

”Sähkö- ja varsinkin hybridiautokanta kasvaa nopeasti ja samoin latauspisteiden tarve. Sijoitimme yhtiöön, koska se on kasvubisneksessä ja sillä on vahva teknologia-alusta. Teknologiaan on jo investoitu merkittäviä summia ja kehitystyö tietysti jatkuu”, sanoo Atine Groupin toimitusjohtaja Alexander Ehrnrooth.

”EU:n energiatehokkuusdirektiivi edellyttää taloyhtiöiltä ja parkkipaikoilta sähköautojen latausvalmiuden hankkimista. Uskon, että Parkkisähkö pystyy olemaan tehokkain ja luotettavin ratkaisu niin taloyhtiöille, suurille kiinteistöille, pysäköintioperaattoreille, valtiolle, kunnille kuin yksittäisille autoilijoille. Useita hankkeita on toteutettu yhteistyössä rakennusliikkeiden ja niiden alihankkijoiden kanssa. Parkkisähköllä on useampi raamisopimus tehty ja lisää lienee tulossa”, Ehrnrooth toteaa.

”Atinen kaltaisen ammattimaisen sijoittajan ja teollisen osaajan yli miljoonan euron sijoitus on luottamuksen osoitus yhtiön strategiasuunnitelmaan. Tarkoitus on kasvaa ja palvella asiakkaita entistä paremmin”, Parkkisähkön hallituksen puheenjohtaja Ari Ingman sanoo.

Atine Group Oy on Virala Oy Ab:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Virala-konserni on merkittävä omistaja neljässä pörssiyhtiössä. Alexander Ehrnrooth on sekä Atine Groupin että Viralan toimitusjohtaja.