Sähkö- Tele- AV -messut Jyväskylän Paviljongissa. Kuva: Jyväskylän Messut Oy

Sähkö Valo Tele AV 2020 -messut helmikuun alussa Jyväskylässä

Jyväskylän Paviljongissa 5.-7.2.2020 järjestettävillä Sähkö Valo Tele AV 2020 -messuilla esittäytyy satoja toimijoita, tuotemerkkejä ja palveluja alan ammattilaisten tarpeisiin.

Sähkö- Tele- AV -messut Jyväskylän Paviljongissa. Kuva: Jyväskylän Messut Oy

– Sähkön merkitys yhteiskunnassa kasvaa ja sen käyttö laajenee kaikkialle. Messuilla on paljon uusia näytteilleasettajia ja toisaalta todella isoja osastoja. Luvassa on siis paljon uutta teknologiaa ja ammattilaisia niitä esittelemässä, kertoo tapahtumasta vastaava myyntijohtaja Ilari Tervakangas Jyväskylän Messut Oy:stä.

Messujen kymmeniin seminaareihin ja tietoiskuihin mahtuvat niin päivitetyt viranomaisvaatimukset kuin uusimmat ratkaisut ja palvelut. Ohjelmaan sisältyy lisäksi suosittu Opiskelijoiden messupolku, joka tutustuttaa yrityksiin niiden messuosastoilla.

Sähköisen liikenteen ja sähköautojen läpimurto saa erityishuomion. Ensi kertaa toteutettava Future Transportation Forum (FTF) on yhtenäinen näyttelyalue, joka  koskee sähköautoilun ekosysteemin teknologiaa ja palveluja.

Ilari Tervakangas muistuttaa, että yritykset voivat saada veroetua koulutusvähennyksenä, kun ammattimessut otetaan osaksi koulutussuunnitelmaa, käynti on palkallista työaikaa ja käynti kestää yli kuusi tuntia. Tervakangas kannustaakin yrittäjiä tekemään messupäivästä yrityksen koulutuspäivän.

Messuille on maksuton sisäänpääsy, mutta käyntiin tarvitaan rekisteröinti sahkomessut.fi-sivulla.