Vasemmalta Katja Forsman (Rejlers), Ville Koskela (LK-Paloinsinöörit),  Jukka Lehmusvirta (LK-Paloinsinöörit) ja Asko Laune (Rejlers). Kuva: Mikael Ahlfors.

Rejlers osti LK-Paloinsinöörit Oy:n

Rejlers on ostanut turkulaisen palokonsultointiin ja sammutuslaitesuunnitteluun erikoistuneen LK-Paloinsinöörit Oy:n. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli yli 600 000 euroa, ja se työllistää 7 henkilöä.

Vasemmalta Katja Forsman (Rejlers), Ville Koskela (LK-Paloinsinöörit),  Jukka Lehmusvirta (LK-Paloinsinöörit) ja Asko Laune (Rejlers). Kuva: Mikael Ahlfors.

– Rakennusten paloturvallisuuden varmistaminen on keskeinen osa suunnitteluprosessia. Yrityskauppa tukee strategista tavoitettamme auttaa asiakkaita turvaamaan toimintansa. LK-Paloinsinöörit on suunnitellut paloturvallisuusratkaisuja moniin julkisiin ja yksityisiin rakennuksiin ja luonut vankat asiakassuhteet. Yhdessä pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme palokonsultointiin ja sammutuslaitesuunnitteluun liittyvät palvelut, Reljers Finlandin rakentamisen toimialajohtaja Asko Laune sanoo.

– Rejlers on voimakkaassa kasvussa oleva yhtiö, ja meillä on jo yhteisiä projekteja. Uskomme, että osana Rejlersiä pääsemme tekemään yhä vaikuttavimpia hankkeita niin julkisissa rakennuksissa, teollisuuden laitoksissa kuin asuntorakentamisessakin, LK-Paloinsinöörit Oy:n toimitusjohtaja Ville Koskela toteaa.

LK-Paloinsinöörit Oy:n työntekijät siirtyvät Rejlersille vanhoina työntekijöinä. Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka on osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia. Se toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa.