Tietomallinnus on erottamaton osa ClimaConsultin taloteknistä suunnittelua. Kuva: climaconsult.fi

Rejlers ostaa ClimaConsult Finlandin

Rejlers ostaa espoolaisen LVIAJ-suunnittelutoimisto ClimaConsult Finland Oy:n. Rejlersin mukaan ClimaConsultilla on vankka osaaminen ratkaisuissa, jotka edistävät tarpeenmukaisia olosuhteita, energiatehokkuutta ja vastuullista rakentamista.

Tietomallinnus on erottamaton osa ClimaConsultin taloteknistä suunnittelua. Kuva: climaconsult.fi

ClimaConsultin liikevaihto on noin miljoonan euroa vuodessa, ja se työllistää 14 henkilöä. Suunnittelutoimistolla on Rejlersin mukaan vankkaa osaamista lämmitys-, vesi-, ilmanvaihto-, ja automaatiosuunnittelussa uudis- ja peruskorjaushankkeissa. Rejlers ja ClimaConsult ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan. ClimaConsultista tulee osa Rejlersin Rakentamisen toimialaa. 

– Olen iloinen, että saamme näin vahvistettua entisestään meidän LVIA-suunnitteluosaamista. Tämä tukee meidän vahvaa sähkösuunnitteluamme. Yhdistämme nyt osaamisemme ja verkostomme. ClimaConsultilla on pitkiä ja pysyviä asiakassuhteita. Yhteisten hankkeiden myötä tunnemme toistemme yrityskulttuurit, sanoo Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo.

– Pohjoismaiden yhtenä johtavana suunnittelu- ja konsultointiyhtiönä Rejlers tuo meille uusia mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun, ClimaConsultin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen toteaa.