Kuva: FinCap Kiinteistökehitys

Q2/2023: Rovaniemen keskustaan nousee uusi senioritalo

Rovaniemelle rakennetaan senioritalo, johon tulee yhteensä 56 asuntoa ja yhteistiloja. Hankkeen toteuttaa FinCap Kiinteistökehitys Oy yhdessä Pallas Rakennus Lappi Oy:n kanssa. Kohteen omistaja on Cofinimmo, ja talon toiminnasta vastaa Nonna Group.

Kuva: FinCap Kiinteistökehitys

Rovaniemen Riistakero -niminen kohde valmistuu kaupungin keskustaan Lapinaukealle. Uusi senioritalo on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on vähäinen tai kohtalainen hoidon tarve. Sen vieressä sijaitsee syksyllä toimintansa aloittanut Nonna Napapiiri, jonka kaikki asunnot on jo vuokrattu.

Uudisrakennuksen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtipalvelu Oy. Viisikerroksisen rakennuksen bruttoala on noin 2 600 neliömetriä. Kohteen on arvioitu valmistuvan ensi vuoden keväällä siten, että asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin toukokuussa 2024.

Tämä on vain yksi esimerkki tuhansista rakennusprojekteista, joiden yksityiskohtaiset tiedot löytyvät RPT SMART -hanketietopalvelusta. Pyydä ilmainen esittely ja tutustu kaikkiin sinua kiinnostaviin projekteihin!